27/06/2011

hamster / seminar


  ASSALAMULAIKUM....

WAHAHAHHA.. aku dah bela hamster yg kiut gitu kat blog niey.. hahaha...
Sebenonyerr dah lama dah bela [dua ari lpz].. aku nak tuliz kat blog masa first
bela but bizi ... ada seminar kat ILP, Kepala Batas.. best la.. cikgu2 yg ajo sume sporting siot. . . cikgu yg aku lebih skit suke, sikit je arr.. cikgu muslimin...
Pergghh... sekali cikgu ni yg wat buku teks sejarah beb... gempak siot~ cikgu niey dah
taw dah,, mesti ajo sejarah .. cikgu sains pon best.. but... aku lupa nama...
kesian cikgu coz aku lupa nama beliau.. but cikgu niey pompuan... n ade Hajah.. dah naik haji la.. cikgu BM pon bez gak.. but aku lupa jgk nama beliau.. aku rasa aku ingat.. but aku lupa la plak...  makan pon sedap2,, hahaha.. yg 2 jew aku taw.. ala.
cam xtaw plak.. aku kan ratu of de' food.. ^_^ .. masa ari first 2, kami [ aku, aifa, suhana, atirah n sherah ] dok tempat yg good pnyer.. tempat yg strategik gitu.. but... ari kedua 2.. huh! tempat strategik kami di ambil / di rembat dgn se-wenang2-nya.. kureng tull.. kmi kena dok kat tempat yg x strategik plak.. huhuhu.. tempat bdk laky.. biarr arr.. org ambik tempat kami... kmi ambik tempat org.. baru adil dan saksama.. but kesian gak.. ah! biar arr dah lepas pon... 

p/s : jgn la ambik tempat org.. aduhh.. masalah la org cam niey [aku pon sama.. hahahha]

 
~buku teks sejarah : ce tgk nama muslimin 2..~

~niey ILP.. but nie bkn bdk PMR.. Ni bdk UPSR.. sikit je bdk UPSR.. PMR ramai.. sampai penuh hall 2.. 300 org beb, termasuk aku~ 

26/06/2011

PIC : Death Note

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl






                                                               ~ L : Death Note ~






L and water


p/s: like x100000

23/06/2011

lega~

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl


hohohoho.... lega gila... sume keje kursus dah settle.. hihihihi... folio sejarah n geo dah anto..
agama dah hafaz n tilawah... cuma aku ja yg x ready gi nak ambik pmr . . . . math.. huh! x rety lorhh.. klu aku rety pon, aku bkn study pon.. camna nak ingat..?.. lpz 2 exam lupa semua.. huhuuhu.. camna la nak ubah sikap nie??? 






20/06/2011

bengang???!!!


لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl







best ka wat owg bengang???



huh! mlaz la owg yg camni... suka wat owg bengang.. aku klau bengang, aku tuliz "WE"



kat chat 2... ceh.. terbongkar rahsia.. but owg bukan phm pon "WE" 2 apa.. diowg akn tuliz WWE... we.. WWE dah kuno.. skrg owg tgk 'smackdown' bro... hahhahahaa...  






aku pon suka wat owg bengang... bkn sngaja,, but terpaksa coz sakit aty sgt!!



hahhaaa... mlm ni nak mkn apa erk..???... ceh.. folio pon x siap gi, ada aty nak mkn... PMR 2.. jgn main2.. huhuhu.. tady kta nak wat folio kul 5.. skrg dan 6.36.. gila!!

12/06/2011

From FB again ~

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl




hahaa...  yg ni aku copy-paste dr GROUP JOMGELAK SDN.BHD


        ╔═══╗ ♪♫♪
    
    ║███║♫ ♪ ♪
        ║ (●) ♫♪♪ ♪ ♫
        ╚═══╝♪♪♫





CANTIKK GAK ann? hahaha.. pndai dyerr wat...


Tapi... napa jdy jarak...? mmm.... xpe la...
janji aku rasa dia cantikk... hahahahahhaaa...

11/06/2011

Some tip from FB page...

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl


hahahha..... tdy aku usha la page yg kemarin promote aku tu....
The best part is, admin page 2 bgi tip camner nak hilangkn jerawat tanpa keluarkn duit.... 

cara2nya adalah dengan menggunakan taik hidung.... (yg ni yg x tahan 2.. hahhaa)
admin2 kata.. 

"letak taik idung 2 atas jerawat n then bace slawat" 

byk owg komen.. 
* taik idung... taik tlinga x leh ke..
* aku pon tanya la.. admin penah cuba ka...
   admin 2 pon jawab.. penah.. hilang la jrawt.. tp bila admin nak wat lgi taik idung
   dah xde  dah...
*ade owg tanya.. mana admin dpt tip ni
  admin 2 jwb.. dr makcik2 n owg2 tua...

Hahahaha... mmg best la admin ni.. klaka n frenly...


mmg best la page ni... hahhaha

p/S:  cam taw2 je aku ade jrawat.. hahhha