29/10/2011

anime and edit blog


Dari pagi tadi pukul 7, aku dah bukak benda IT ni.. First, aku tengok cerita anime la,,  tajuk apa ntah, aku lupa dah.. nyanyuk la aku ni, baru pagi tadi tengok dah lupa.. Hmmm,,, nak buat macam mana, dah tadi terjadi sesuatu yang tak diingini,, sebab tu sampai sekarang aku still takut dan tak happy!
Lepas tengok anime tu, aku start edit blog aku yang memang tak lawa tu.. haish..  Sampai la sekarang (pukul 1:06am), aku ni asyik tidur lambat ja,, biasalah, minat cerita vampire @ horror la katakan.. ha! cakap pasal horror ni, post aku yang pasal santau tu gila horror kan kan.. hahaha.. aku masa tu kepala berat sangat-sangat dah.. tengoklah pukul 3 pagi kodd... itu pasal la post yang bukan-bukan sikit, tapi berguna apa untuk keselamatan kita.. kan kan.. 


No comments:

Post a Comment

Marilah kita komen bersama-sama :)