29/10/2011

Buy wisely..

Assalamualaikum..

Hye.. Apa khabar?.. Tengok tajuk.. "Buy Wisely", beli dengan bijak / bijak berbelanja @ apa-apa sahajalah yang berketurunan sama dengannya.. 
Aku nak cerita yang aku dan Syeir tadi dok pulun tengok baseball jacket atau senang sebut sweater.. Tapi tengok gambar je la.. beli online.. hui hui~  Ada yang aku tertawan hati tapi harganya pon memang tertawan sungguh.. 

Perghh.. aku nak print screen gambar sweater tu tapi mak ai.. gila pulak jadinya.. 
tak pa la.. esok aku cuba lagi and aku story lagi.. 



No comments:

Post a Comment

Marilah kita komen bersama-sama :)