12/10/2011

kaito kid-sama

Assalamualaikum..
  Konnichiwa minna-san.. Ogenki desu ka?
hmm.. sudah dua hari watashi tak pergi sekolah.. huhuhu.. hari ni hari kedua.. sebenarnya watshi dah ready nak pergi sekolah but my friend, nabila-niichan, hantar mesej kata " Diana, ari nie aku x pi kolah..." Hmm.. so watashi pon malas la nak pergi sekolah.. watashi pon keluar ke halaman rumah untuk menghirup udara nyaman di waktu pagi dan nampak lah syeir-kun dengan basikal merahnya.. nak pergi sekolah la tu.. aik, rajin pulak dia.. wahaha~

Ahh! sudah.. esok memang kena pergi sekolah sebab kena hantar BUKU TEKS.. wah! berat gedabak lah beg watashi esok.. oh men.. hahaha..

------------------------------------------------------------------------------------------------
YEYEYE! SIAPA SUKA KAITO KID-SAMA?.. WATASHI LAH!! and orang lain.. so, 


here, me, DIANA NAKAMORI present u some episode that KAITO KID-SAMA appears.. huhuhu.. 
preghh~ gelong punya orang.. eh silap, mereng punya orang.. huhhuhu.. ^_^






Episode 76: Conan vs. Kaitou Kid (1 Hour Special)
Episode 132-134: Magic Lover's Murder Case
Episode 219: Gathered Detectives! Shinichi vs. Kaito Kid
Episode 356: Kaito Kid's Miracle Midair Walk
Episode 394-396: Big Adventure in the Eccentric Mansion
Episode 469-470: Kaito Kid and the 4 Masterpieces
Episode 472-473: Shinichi Kudō's Childhood Adventure
Episode 515: Kaitou Kid's Teleportation Magic
Episode 537-538: Kaitou Kid vs the Strongest Vault
Episode 585: The Love of Sakura that Exceeds the Time
Episode 586: The Kirin's Horn that Disappeared Into the Darkness
Episode 587: Kid vs. the Four Spirits of the Detective Boys
Episode 627-628:The Ryoma Treasure Battle Between Conan and Kaito Kid



p/s: =====>   have a nice day.. ^_^

No comments:

Post a Comment

Marilah kita komen bersama-sama :)