25/10/2011

~lalalala~

Assalamualaikum wbt.....

So, apa khabar? Sihat?.. Alhamdulillah.. Aku stress ni.. ntah.. tetiba ja.. ha.. malam ni ada jamuan kelas 3 Cengal but aku still blurr pasal jamuan tu.. wey, aku pon bayar duit kodd. Apa hal plak aku tak taw apa-apa pon ni.. haih! Nak kena bukak fb, check status kat group 3 Cengal 2011 plak.. Dah la aku malas nak bukak fb sekarang ni.. Aik, pelik arr.. Sebelum PMR memang gila fb, bila dah habis PMR malas pulak nak bukak. ~tak paham la~ Dah la shoutbox aku jadi crazy.. apa-apa je la.. malas nak pikir!!!!!

No comments:

Post a Comment

Marilah kita komen bersama-sama :)