29/10/2011

Line Internet ni kan.....

Assalamualaikum...

aku tengah geram ni.. Dah la aku tengah sibuk chat dengan orang kat FB, masa tu jugak la line internet problem.. Apasal pulak la kau ni line?.. Hari lain ok je, but hari ni, i mean malam ni (sebab siang tadi ok ja)  jugak lah kau nak berproblem pon.. Aish..  Kacau aku saja bha.. Dah la tengah chat hal mustahak.. 
Aku dah la nak download benda penting pulak ni.. Haiyoo.. 






~if that's not a problem, so don't make its a problem~


No comments:

Post a Comment

Marilah kita komen bersama-sama :)