01/11/2011

no title .. hui hui~

Assalamualaikum.. ( tak jawab dosa, jawab suka saya..???)
Ish~ ingat aku gila sangat ka nak tulis "tak jawab dosa, jawab suka saya".. aku saja ja tulis coz banyak kodd orang anto mesej aka sms kat aku mula dengan ayat boleh blah cam gitu.. Hui hui~ hahax.. 
Ada jugak yang hantar "100% dlm masa 15 min aku akan mati buat slmya.." laaa.. nak mati pon nak mesej aku ka?.. Aiyaa,, boring la tu and then send kat nombor yang ntah apa-apa.. ingat orang nak layan kah orang gilak macam kau tuh.. pasti tak lah.. 
Lagi satu,, ada kah patut kah "Assalamualaikum" sewenang-wenangnya di popularitikan dengan short form "semekom" , "cekom" , and bla bla bla bla.. Aku pantang betul la.. Kalau nak short form pon taip je la "Salam" ka "Asslmualikm" ka.. Aish.. Fenomena ini kerap kali terjadi di laman-laman so.. sial , mesej aka sms dan sebagainya sehh~ 
Cop.. yang aku ni apa hal .. dah la pukul satu pagi ni dok bersengkang mata mengadap benda alah ni.. haiseymen,, hahax.. esok dah la sekolah, kot la aku ambik mc dari Dr. Ku Punyasuka.. tadi pon lambat pergi sekolahnya aku... *bahasa apakah?* 
Diana !!! sleep now or i will slap u with my slipper.. Preghh~ BI tak boleh blah.. *hak tuih!* (aku tak prnah taip 'hak tuih' lagi.. ini la first and last time coz aku saja nak try feelingnya bila taip/guna ayat tu, and aku rasa.. #ewww.. so .. apa-apa aja bha..# ) hahax.. 

KEDEBOOM!!.. Bunyi apakah itu? .. Jangan-jangan... han**.. .. baik aku cabut.. Run for your life !

No comments:

Post a Comment

Marilah kita komen bersama-sama :)