20/12/2011

22/12/2011

22/12/2011



Ada apa dengan tarikh itu? Owh.. tarikh tu fesbuk semua kena guna timeline. Tarikh tu cerita Detective Conan tayang kat tv3.. pukul 9 pagi. Wey.. tarikh aku ambik result PMR kodd.. Aku takut. Ok la. dulu tak takut pon. Tapi sekarang ni takut la pulak.. pffft.. apa la.. Aku ingat nak pi sekolah lambat sikit ler. Tengok conan dulu.. ish depa pon satu, hari tu jugak nak tayang cerita feberet aku. Selama sebulan aku dok kat umah takmo pulak nak tayang.. ish2.. sodeh betul~

Tapi kan.. Kaito ada tak dalam movie conan tu.. mintak-mintak la ada.. tapi aku rasa macam takdak ja.. pffft..

Semoga tahun ni, banyak la orang dapat straight A (termasuk diri ini...). Amin~

2 comments:

Marilah kita komen bersama-sama :)