09/01/2012

O.o ~ 4 Science~

Assalamualaikum


Oiiii ! Huh ! Tahun ni. 2012. Aku tak suka !!!! Masuk kelas Science, aku memang la dari azali lagi nak masuk kelas science tapi bila dah masuk, rasa nak mengatur langkah chaw dari kelas tu. Huwaaa. Sedih dowh, dah la aku sorang ja dengan Aifaa. Di ulang. Aku sorang ja dengan Aifaa. Di repeat. Aku sorang ja dengan Aifaa. HAHA! Salah tu, bukan aku sorang la kalau ada Aifaa kan. But still, kami dua ja. Hrummm.. Boring dowh. Tak happening langsung. Tak happening pon, pening pon jadi la, tapi pening pon tak ! Aku stress betoi. Dah la buku teks Biologi pon habis stock. Bayangkan. Masa turn aku jugak dia nak habis stock. Macam nak kenakan aku ja kan. Hampeh betoi. Dah la kelas Science, ada 26 orang murid  pelajar ja. Aku sorang ja yang rancangan tergendala. Grrrr ! 

Lepas tu, banyak keja sekolah maa.. Lepas tu, aku takut... sebab ada subject yang aku tak reti, walaupun aku memang KENA reti . 

Doakan aku berjaya mengharungi liku-liku kehidupan yang sesungguhnya penuh dengan onak duri, pacaroba dan apa-apa ja la.. Tak dakk mood aih...

No comments:

Post a Comment

Marilah kita komen bersama-sama :)