13/02/2012

Busy Life .... Huhu... #motif "huhu"?



لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl

wah wah wah wah . Wa sekarang ni, busy body lorrr . My body so busy . sibuk wok ! mengalah kan galah belakang rumah aku yang tugas dia mengait buah rambutan semasa musim buah menjelang . Aku, keja sekolah, banyak wok ! Fizik, Kimia, MathModern, dan lain-lain . Add math tak de keje skolah sebab wa tak belajar lagi . Yes ! Walaupun dah masuk tengah bulan 2, tapi aku still tak belajar lagi add math . Haaaa ! Gila tak gila ? Sure gila der~ 27/2 ni dah nak ujian up1 , aku pon tak taw la nak jawab apa nanti . marilah sama-sama kita ngangga mulut semasa ujian sedang berlangsung . Hoho . Cikgu pon satu, masa ni jugak la nak pindah . Biar la aku habis sekolah dulu . Lepas tu , nak pindah, pindah la . hoho . 



Aku tak taw nak taip apa dah . Sat gi malam aku nak kena pergi cc . nak potostat print borang biasiswa TM, beli buku latihan sekali. hoho.

2 comments:

  1. Jawab jelaa Labu...tak pun anta kertas kosong je..hehe

    ReplyDelete

Marilah kita komen bersama-sama :)