13/03/2012

GuGurl GiveAway by Anis Athia



Giveaway ni senang gila nak join.. tak yah susah-susah nak like apa-apa... 

Nak join ? klik banner atas tu yerk.. 

syarat-syarat :

simple sahaja, anda hanya perlu
  1. buat entry bertajuk "GuGurl GiveAway by Anis Athia"
  2. copy banner di atas dan letakkan dalam entry anda serta link kan banner tersebut ke entry ini (click banner then right click, copy/save image)
  3. hantar link entry anda di ruangan comment entry ini sahaja



1st Giveaway Forever Young By Nazihah Hsn


Sebab nak pensel case yang osem itu :-

Pensel case tu aku tak mau bagi kat sapa-sapa pon... untuk diriku sendiri... pensel case tu nampak macam besar, dan nampak macam dapat memuatkan sebuah kalkulator.. pensel case yang aku guna sekarang kechik dan tak dapat memuatkan sebuah kalkulator yang beratnya hanya beberapa mega gram... so, masa fizik aku akan terkedek-kedek kira guna otak sebab terlupa bawak kalkulator masuk lab.. and cikgu selalu akan suruh aku yang jawab soalan dan aku pon terkedek-kedeklahh jawab... dan bila aku tak dapat jawab, cikgu kata "Tu laa, tido lagi..".   sedih kan... haha.. sekian.. wasalam...





tag:
Harap menang yo~!

Future Doctors Give Away 2012


Tag : 



Sponsor :

  • amirnawawi.com       LIKE Fanpage

  • Ichigo                        LIKE Fanpage

  • Gojez Houz.com        FOLLOW Blog manually and LIKE Fanpage

  • AiMie CHan Naga   FOLLOW Blog and LIKE Fanpage SINI dan SINI

  • Lovely Shawl            ADD Facebook and LIKE Fanpage

  • ANA ADNI COLLECTION    FOLLOW Blog and LIKE Fanpage

  • Airin Ayda          FOLLOW Blog and LIKE Fanpage

  • Indah Catalyst   FOLLOW Blog and LIKE Fanpage SINI dan SINI

  • CikFiniey Shop   LIKE Fanpage

  • HijaBook             Follow Blog and LIKE Fanpage

  • Nur Saudah Alifah  LIKE Fanpage (Must)  and Follow Blog (Optional)    
  • 1st GA by Zureen & Aisyah

    Join 1st Giveaway by Zureen and Aisyah....
    Dah penuhkan syarat-syarat anda.. harap boleh menang yo!
    Takde banner, so aku tulis la benda ni.. haha.. kalau ada banner senang sebab aku post jew banner tu.. hoho ^^
    sapa nak join klik SINI 

    11/03/2012

    Blog Reviewing by Haruno Hana


    TAG :

    Aku pon tak taw segmen ni benda apa,.. aku main join ja.. huahuahua..

    Aku sudah malas lorrrh

    Assalamualaikum......... 

    Hollooo~! yo ~! wassup~! brasap~!

    Aku sudah malas la... Malas nak apa ?
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    Malas nak :
    |
    |
    v

    !) Berfesbukk
    = Cehh.. nampak sangat bohong.. kau kan kakionline.. yela.. memang la aku kaki online, but lately ni aku malas la nak bukak fesbuk, well malas pon aku still bukak jugak, but rasa macam bosannn... muahaha... menambahkan kemalasan aku adalah kerana line aku hampehhh giloss~! aku nak tgk youtube laaa.. nak tengok cerita narutoooo... 

    2) sekolah
    = Jyeah~! teruknya aku~! malas nak sekolah... haha.. ada ka pulak, malas nak sekolah. tak bertamadun betul... yela.. cikgu bagi keja sekolah, extra king burger punya banyak.... aku malas laaaaaaaaa..... dah la tak paham siap.. huh~! 

    ntah.. ada banyak ke-malas-an aku niyh.. kalau nak tulis, sampai bila-bila pon tak habis.. so... bye lah~! malas nak taip sudahh~!


    haaaa! lagi satu.. aku masuk kawad PBSM yo~! so, kena pegi latihan kawad... huwaaa.. keja sekolah pon tak siap, kena pi kawad lagi.. penat laaa.. 






    04/03/2012

    Wah ~! Osssemm lahh

    Assalamualaikum 

    Ohyeah~! exam dah habih. result memang habih la aku.. huahua.. dapat mark low, wat lek dah arr.. tapi dalam hati, sedih gak arr.. tapi tak sedih pon ada. Kelas sains, semua budak pandai-pandai kott, so tersesat la aku sorang yang slow ni. Addmath, aku konfem fail. Aku rasa mark for addmath, aku 0%... ohyeah~! osssemm lahh .. 

    Paling tinggi markah aku English kott, 84 % ... selamat la ada jugak A .. #walaupun hanya satu... addmath, please la jangan zero. at least 1 % .. aku sedih laaa pulak ~!!


    OK. gi satu.. haha.. line aku dah back to origin ... slow motion... bagi penendang baru taw.. ish.. #buruk perangai.. 


    Taun ni , exam ni , mark aku drop teruk ~! budak 8A PMR dapat mark paling low dalam kelas .. mesti orang kata yang aku ni perasan pandai, dah dapat 8A, tak mau blajaq..

    wey ~! aku tak pandai .. 8A tu dah rezeki aku. Aku bersyukur ja la.. Alhamdulillah.. cuma exam ni ja, tak dakk rezeki .. 

    homework ~! banyak gila .. seriously memang banyak. aku memang stress this year..  kenapa banyak sangat ??? No HONEYMOON YEAR.. hoho ^^


    Aku budak slow math ... dan subjek2 yang mempunyai jalan kura-kura , eh kira-kira ni.. Aku pon nak pandai math jugak. nak pandai belajar la der, bukan mencurah perasaan kat sini. errr .. betul gak ..

    ok . bye ~!