11/03/2012

Aku sudah malas lorrrh

Assalamualaikum......... 

Hollooo~! yo ~! wassup~! brasap~!

Aku sudah malas la... Malas nak apa ?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Malas nak :
|
|
v

!) Berfesbukk
= Cehh.. nampak sangat bohong.. kau kan kakionline.. yela.. memang la aku kaki online, but lately ni aku malas la nak bukak fesbuk, well malas pon aku still bukak jugak, but rasa macam bosannn... muahaha... menambahkan kemalasan aku adalah kerana line aku hampehhh giloss~! aku nak tgk youtube laaa.. nak tengok cerita narutoooo... 

2) sekolah
= Jyeah~! teruknya aku~! malas nak sekolah... haha.. ada ka pulak, malas nak sekolah. tak bertamadun betul... yela.. cikgu bagi keja sekolah, extra king burger punya banyak.... aku malas laaaaaaaaa..... dah la tak paham siap.. huh~! 

ntah.. ada banyak ke-malas-an aku niyh.. kalau nak tulis, sampai bila-bila pon tak habis.. so... bye lah~! malas nak taip sudahh~!


haaaa! lagi satu.. aku masuk kawad PBSM yo~! so, kena pegi latihan kawad... huwaaa.. keja sekolah pon tak siap, kena pi kawad lagi.. penat laaa.. 






No comments:

Post a Comment

Marilah kita komen bersama-sama :)