04/03/2012

Wah ~! Osssemm lahh

Assalamualaikum 

Ohyeah~! exam dah habih. result memang habih la aku.. huahua.. dapat mark low, wat lek dah arr.. tapi dalam hati, sedih gak arr.. tapi tak sedih pon ada. Kelas sains, semua budak pandai-pandai kott, so tersesat la aku sorang yang slow ni. Addmath, aku konfem fail. Aku rasa mark for addmath, aku 0%... ohyeah~! osssemm lahh .. 

Paling tinggi markah aku English kott, 84 % ... selamat la ada jugak A .. #walaupun hanya satu... addmath, please la jangan zero. at least 1 % .. aku sedih laaa pulak ~!!


OK. gi satu.. haha.. line aku dah back to origin ... slow motion... bagi penendang baru taw.. ish.. #buruk perangai.. 


Taun ni , exam ni , mark aku drop teruk ~! budak 8A PMR dapat mark paling low dalam kelas .. mesti orang kata yang aku ni perasan pandai, dah dapat 8A, tak mau blajaq..

wey ~! aku tak pandai .. 8A tu dah rezeki aku. Aku bersyukur ja la.. Alhamdulillah.. cuma exam ni ja, tak dakk rezeki .. 

homework ~! banyak gila .. seriously memang banyak. aku memang stress this year..  kenapa banyak sangat ??? No HONEYMOON YEAR.. hoho ^^


Aku budak slow math ... dan subjek2 yang mempunyai jalan kura-kura , eh kira-kira ni.. Aku pon nak pandai math jugak. nak pandai belajar la der, bukan mencurah perasaan kat sini. errr .. betul gak ..

ok . bye ~!

2 comments:

  1. boleh tuu. addmath memang susah. hehe. goodluck ! tingkatkan usaha anda. hehe

    ReplyDelete

Marilah kita komen bersama-sama :)