22/04/2012

Menyesal ~ =,="

Assalamualaikum~

Pernah tak korang buat something, and then korang rasa menyesal . Acehh.. kalau tak pernah, memang nampak beno nipunyer. aKu pon sama laaa. sekarang ni banyak benda aku menyesal. salah satunya adalah , tadi mak lang aku datang rumah. ok . takpa la. aku pon pegi la salam. anak dia pon mai rumah aku gak. anak dia mai la salam dengan aku. yang aku ni banggang sangat pi tarik tangan aku. Ya Allah................ kenapa dengan aku ni. kang budak tu pikir aku ni sombong gila babesss.. wey. the truth is.. ayooooo.. malu la nak bagi taw. ok . tadi mak aku masak gulai. korang paham-paham je la. bau gulai kan kuat. so aroma gulai dia tu lekat kot kat tangan aku. macam mana ni ... dah la anak mak lang aku tu kuat mengadu. konfem dia mengadu kat mak dia. aku menyesal laaa... huhu ;

Benda yang aku menyesal lagi ialah telah meng-unfriend kawan fesbuk aku. kawan yang aku dah lama chat dengan dia. huwaaa. dia pon satu. hari  tu dia carik pasal dengan aku. aku pon ringan ja tangan klik button UNFRIEND  . Sedihh woo.. hari tu dia telah selamatkan aku dari bangun lambat ke sekolah. dia buat apa ? ada la... 

Benda yang aku menyesal lagi ialah...












































































 aku tak siap lagi kerja sekolah and esok hari isnin . bhahahaha~! kemarin sabtu dan sabtu tu kena sekolah ganti. aku malas gila arr.. dah la banyak kerja sekolah pulak tu. Kimia cikgu dah kata dah siap-siap. 
ehem-ehem... "Hari isnin ni saya nak kutip buku kimia amali. so, kena siap la kan.. "

Bio lagi. math mode. add math . karangan . rumusan . and banyak -banyak lagiiii...  

lagi satu, esok padang sekolah kami akan dipinjam oleh sekolah lain untuk sukan . MSSPP. main bola baling la bola jaring la. ntah aku pon tak taw. and aku sebagai ahli Persatuan Bulan Sabit Merah atau nama manjanya PBSM  atau aku mengelarnya sebagai Class of The TiTans of Red Bull (apakah ?) , kena jaga budak-budak itu. aku kena jaga masa petang. 12.00 pm. -5.00 pm. .. sapa yang cedera tu, siap la korang.. hahahhahahahahahhhaha~! 

babai ~ 



xoxo Kaina~  

No comments:

Post a Comment

Marilah kita komen bersama-sama :)