15/05/2012

tuesday

Assalamualaikum...
kum apa kombet, bet apa betmen, men apa mentol, tol apa tola.. la apa laksa, sa apa satu, tu apa tunang, nang apa, nangka, ka apa kayu, U apa, U bodo.

* kombet tu pa benda hah ?

ahh.. ni la implikasinya setelah usai menjawab paper biologi yang memang ________ .  speechless .


Esok paper PJK. selamat . tak yah la aku guna otak sangat. penat la otak aku pon. 
--' . 
khamis kimia. wahhhhh... so goooooddddd... =,=" 
jumaat lagi la goooodddd... fizik terus. ayooo.. 


11/05/2012

exam pertengahan tahun punya part II

Assalamualaikum~

Well hello there !
Yo~! What's up ?

Dah habih dah mukadimah. bhahaha~! ok. sambung cite pasal exam. entry yang lepas tu aku cite pasal paper bm. ok. now aku nak cite pasal paper ADDMATH !!! Fuhh~~ dengar addmath. orang konfem ketaq. tapi aku besa ja. Wakakaka~! tapi jangan tak taw. aku ni mula-mula ja wat lek. tapi bila exam tu lagi beberapa ketika lagi nak start, ke-cuak-an aku mula terserlah. Dan bila aku bukak ja paper addmath tu. BOOMM !!! semangat yang hilang... kita panggil pulang.. wowowowo...

=.="

Konfem aku FAIL lagi addmath.  nakhangus aihh..  ok biarlah yang berlalu itu berlalu pergi. biarkan angin bawa ia jauh dari sisi. let bygone be bygone. Jangan kenangkan ia lagi..

Aku dok risau pasal BIO, KIMIA dan FIZIK ~! Paling horror sekali, konfem la fizik. cikgu tu dah la tak sebulu dengan aku. ish. aku kalau dengan cikgu tu nak berbulu ja la...  hari tu dia tanya kami sekelas "nak tak pen yang boleh tulis sendiri". ada la sorang hamba Allah kata "nak cikgu". Then cikgu tu kata "ok, esok saya bawak". Fuhhh.. esoknya dia betul-betul bawak pen 2 kotak. dia bagi kami sorang satu. dia kata hadiah sebab lulus fizik. and aku pon pelik la. bila masa kami jawab paper fizik ? then dia kata "korang kan lulus fizik. kan kan".  =.="  . lepas tu sebelum dia keluar dia kata sapa gagal fizik pen tu bagi balik . bukan itu saja. sapa yang dapat 39-30 . 8 kali kena lari pusing keliling padang. sapa yang dapat 29 ke bawah darab la 8 lagi. ayoooo... mati la wa macam ni. sah la aku orang tu.

PHYSICS IS EASY YEAH~! EASY TO FAILED !=.="

P/S: sebenarnya cikgu tu baik jugak. manusia kan. mesti ada perasaan jugak. ahhh~! tapi kenapa dia dengan aku ja mesti tak sebulu. ish. berbulu betoi la aku pon. --' 

07/05/2012

Exam ~ pertengahan tahun punya XD

Assalamualaikum~

tadi exam. first day. kami exam sampai minggu depan. 2 minggu. aku tak baca buku. yang aku baca adalah muka buku. dan jugak blog. dan juga twitter. Fuhhh~! tadi exam paper bahasa melayu . atau nama singkat-annya BM. asehhh~! tu pon nak habaq ka?. aku pon taw la yang bahasa melayu singkat-annya BM. errr ?. suka hati aku la nak tapi taip apa pon. kalaut kalut pa.

haaa... back to the story-mory-tale-story-true-story-not-fake-story. tadi paper 1 BM , masuk la kelebihan laman sosial di Internet. and i was like ---> whatdehal ? Aku hentam wokkk.. dah la aku lupa nak eja twiiter tweeter twitter macam mana. fuhh.. aku pakai taruk ja twitter. selamat betul. nasib. aku pon satu. dah dok main tweet-tweet, tak pernah nak usha pulak ejaannya.

Yang paper 2 lagi teruk. aku lagi blur. lagi blank. memang konfem fail lahhh~! dah la tak cukup masa. 2 jam 30 minit masih tidak cukup buat aku. agak berpeluh jugak lah nak jawab exam pon.

esok, paper english. and i think , i will hentuk myself to the glass's window again. haahh ? aku taw la my english was broken here and broken there. tapi tak payah la nak 'haahh' segala bagai. ok la. aku translate . aku rasa aku akan hentuk kepala aku kat tingkap punya gelas. ehh ? ala.. tingkap la.

ok ok. aku nak chow luuuu.. bubai ~!

xoxo kaina~♥