29/01/2014

Komen bermasalah !!!

Assalamualaikum

Hallo ebelibadeyyyy ^^

Semenjak dua tiga menjak ni, bila aku mampir ke blog blog orang dan nak komen, blog itu seolah-olah tidak sudi dikomen oleh aku. Aku tahu aku tidak berharta, malah selalu alpa. Tetapi aku tidak suka berdusta! 

Dah kenapa buat ayat pasrah kan~ BTW, tajuk aku macam tak kena ja. Ia seolah-olah menunjukkan yang aku ni selalu mendatangkan masalah bila komen. Atau pon menunjukkan bahawa  ada orang komen yang "bermasalah" kepada aku. Acehh~! Ayat putaq belit aihh~


Hal ini terjadi kepada yang  setting komen dia tu adalah  popup window!  

Kita sedia maklum kan, yang popup window ni dia terbit satu lagi window. Acehh~ ayat . =,="
macam ni :


Masalahnya sekarang ialah. Aku tak boleh nak scroll down untuk publish komen tu. :'(

Adakah ini berpunca dari kelembapan line internet?

Ehh, macam tak mungkin jeppp ~

Atau pon, ada orang cuba nak sabotaj per-belog-an aku! lol~!!!

Ahhh~

 sebab apa erk?

Sesiapa taw penawar kepada penyakit komentar ini, sila la rojer rojer ~

Sob sob~ 





23 comments:

  1. biasa la tu. tulis kat cbox pon xpe :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi~ memang selalu tulis kat cbox X'D

      Delete
  2. sy pon mngalami masalah ini..beberapa hari yg lepas smpailah skrang sy xblh nak scroll kebwh untuk komen..tp sy dah jmpe jalan penyelesaian.. =) .. jalan penyelesaian nye adlah awk kne gne simbol anak panah di laptop awk tu..pastu blh laa awk komen dgn senang hati..hehe..harap paham ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paham paham :) tapi saya rasa macam penah guna simbol anak panah kat laptop jugak tapi still tak boleh :'(

      Delete
  3. eheehe qila kalau cemtu tekan Tab and enter huhu.
    Malas nak scroll hiks xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh ke macam tu~ tak penah taw pulak X'D haha

      Delete
  4. letak scroll pada kotak komen,inshallah boleh scrolldown.perkara ni biasa terjadi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaka? Maksudnya owner blog tu ke kena letak scroll kat kotak komen ? :)

      Delete
  5. Hurm Tyrah punya blog pun jadi macam tu jugak..tak tau la kenapa...
    Nak scroll down untuk cbox pun tak boleh jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat cbox pon tak boleh? wahh~ parah ni XD

      Delete
  6. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  7. eh kita pun samalah awak! selalu jadi macam tu kalau nak komen blog. :(

    ReplyDelete
  8. tak sangka ada juga masalah macam niehh. huhu.. sabo jelhaa ..

    ReplyDelete
  9. Yuppp! Exactly. Tapi kadang2 kita kena tekan spacebar, atau pun tekan tab&enter sekaligus. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke? Ok ok~ nanti denaa cuba ^^

      Delete
  10. alamak! tak pernah pulak kena camtu..hehehe

    ReplyDelete
  11. pernah alamai masalah yg sama bila nak komen di blog yg guna Google +

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh yeke? Tak penah pulak saya kena camni bila komen kat blog yang guna google+... ehh jap, macam penah pulak... haha

      Delete
  12. x pnah kena plak masalah macam ni.. hmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak penah ke? Bagus la kalau tak penah ^^

      Delete

Marilah kita komen bersama-sama :)