29/01/2014

Lirik : Shila Amzah - Maaf

Assalamualaikum

Tadi mood kewanitaan aku menyerang. Uhuks~ So, aku tengok Wanita Hari Ini. Shila Amzah datang dan biasa la kan, masa last tu mesti retis undangan menyanyi. Walaupon retis tu pelakon. Contohnya, tahun bila ntah, cerita sinetron Bawang Putih Bawang Merah tengah top. MHI ( kot ) jemput mak tiri kepada Bawang Putih a.k.a mak  betoi kepada Bawang Merah. Dan dia nyanyi. Selamat sedap sora dia tu ~ X'D .
 Begitu jugak dengan Shila. Dia nyanyi lagu ni. Aku rasa lirik lagu ni senang nak paham. So, aku post kat blog :)




Lama telah ku tunggu
Untuk kau membalas semua sms ku
Tunggu punya ku tunggu
Menunggu kau datang untuk menjemputku
Apa yang engkau fikir
Perlakukan aku seperti tunggul kayu
Tidak pernahkah engkau
Berasa sedikit kasihan melihat ku
Bila ku tegur kau buat tak tahu
Memang dasar tak tahu malu
Maaf maaf maaf
Itu yang sering aku dengar dari dulu hingga kini
Maaf maaf maaf
Sesungguhnya aku ini terlalu baik hati
Liciknya engkau mengambil kesempatan
Terhadap diri ku yang berperikemanusian
Apa yang harus ku lakukan
Kau buat ku jadi kebingungan
Hari demi hari
Telatah mu semakin aneh sekali
Makin menjadi jadi
Aku sudah tidak bisa tahan lagi
Begitu banyak cita yang dah terjebak untuk mencuri hati ku
Fikir punya ku fikir terus ku angkat kaki dan berlalu pergi
Bila ku dah tiada kau tercari cari
Telefon ku berdering malam ke pagi
Maaf maaf maaf
Itu yang sering aku dengar dari dulu hingga kini
Maaf maaf maaf
Sesungguhnya aku ini terlalu baik hati
Pabila aku sering dibiar
Ku merindui mu
Namun ku sedar ku berhadapan
Lebih baik dari mu
Maf maaf maaf
Itu yang sering au dengar dari dulu hingga kini
Maaf maaf maaf
Sesungguhnya aku ini terlalu baik hati
Liciknya engkau mengambil kesempatan
Terhadap diri ku yang berperikemanusian
Apa yang harus ku lakukan
Kau buat ku jadi kebingungan
Maaf maaf maaf (sorry)
Maaf maaf maaf (no more)
Maaf maaf maaf 



2 comments:

  1. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete

Marilah kita komen bersama-sama :)