09/01/2014

Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..




Assalamualaikum


Klik banner kalau nak join ^^

55 comments:

  1. follow sini rapatkan ukhuwah....
    http://duniakita94.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
    Abak Follow sini ^_^

    Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
    senarai peserta :

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam ^^ Sama-sama~
      Jom kita bersegmen~ hikhik

      Delete
  3. Salam ukhwah... bw dari segmen yang sama^^ Nurul follow sini :)
    http://nurulhidayahdiary.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ukhwah jugak :)
      Follow jugak :)

      Delete
  4. singgah sini balik dear..
    selamat malam ^_^

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum dan salam singgah...semoga berjaya yer..

    ReplyDelete
  6. Hai,jo join dua GA yg awesome ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2014/01/new-year-giveaway-by-monster-and-lala.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2014/01/super-duper-awesome-giveaway-by-hannan.html

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yg sama..

    http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    salam perkenalan..

    ReplyDelete
  8. Salam singgah bw dari segmen yg sama.. saya follow sini.. Salam ukhwah.. :)
    http://www.khirkhalid.com/2014/01/ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

    ReplyDelete
  9. wahh ! macam menarik je segmen nie .

    ReplyDelete
  10. Salam singgah...bw dari segmen yang sama...saya follow sini...Salam ukhuwah... :) http://faezzainal93.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  11. thanks follow me . done follow u back .

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama, salam kenal . done follow you. Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah

    ReplyDelete
  13. Salam ukhwah. Dari segmen yang sama.
    http://ezelovesse7en.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  14. datang balas kunjungan... salam persahabatan.. :)

    ReplyDelete
  15. Singgah sini dari segmen y sama n dah follow

    ReplyDelete
  16. hye.. same segmen as yours.. followback maybe

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum.. Saya dtg dari segment yg sama. Saya juga dah follow, #217. Kalau sudi dtg lah pula ke blog saya ye :)

    http://bielanaat.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. Saya dtg follow sini balik, salam kenal

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum. Salam Maulidur Rasul. Datang dari segmen yang sama. Jemput datang baca entri saya pula kalau sudi:)

    ReplyDelete
  20. Salam singgah bw dari segmen yg sama.. saya follow sini.. Salam ukhwah.. :)
    http://adimavitaminshop.blogspot.com/2014/01/segmenramaikan-follower-raikan-cinta.html

    ReplyDelete
  21. Datang dari segmen yang sama :)
    Singgah sambil follow :)
    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  22. Gemawan senja menyapa sepi,
    Berkolek sampan kemudi ke hulu;
    Berkayuh laju hamba ke mari,
    Ke teratak ini singgah dahulu.

    s.a.l.a.m.k.e.n.a.l.b.e.r.t.a.l.i.k.a.n.u.k.h.w.a.h

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  23. Assalam perkenalan ..
    BW dan singgah dari Segmen yang sama .. salam perkenalan ye ..
    jumm balas2 terjah ..
    Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

    ReplyDelete
  24. Salam perkenalan. Datang dari segmen yang sama :)

    http://didi-the-kaito.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  25. Datang dr segmen yg sama... salam ukhwah...

    ReplyDelete
  26. salam..singgah dari segmen yang sama..jemput follow blog saya juga..:)
    http://ummiaisys.blogspot.kr/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  27. ayu singgah dari segmen yg sama.. ada masa nnati singgah la ke blog ayu ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
    http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  29. Salam.. Jie dtg dari segmen sama..
    http://www.jiesusanos.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum..Singgah dari segmen yg sama.Jemput singgah ke blog.. salam ukhuwah:)
    done follow :)

    http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  31. salam ukhwah . dtg dr segmen yg sama .
    http://veesandy.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    follow sini (272)

    ReplyDelete
  32. singgah malam

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  33. Salam, miss dari segmen yang sama ^^

    Isi tabung.
    Salam ukhwah :)


    http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-jadi-rakan-blogger-miss.html Jom join :3

    ReplyDelete
  34. Assalamualaikum.

    Datang ziarah dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  35. Selamat bersegmen, all the best ^_^


    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  36. datang dari segment yang sama follow me back... salam kenal semua http://mie-jf-video.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  37. haii ~ datang dari segmen yang sama :D done follow sini, followback yaa, ain blogger baru =)) thankyou for your followback ^^ :D

    from : http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  38. morning! singgah sari segmen sama. Done follow sini.. #301

    http://awansamudera.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  39. salam ukhuwah..
    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    follow done.
    wish you all the best :)

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  40. Singgah dari segmen yang sama... All the best!
    http://naniedean.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  41. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhuwah
    Singgah dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  42. Datang dari segmen yang sama ..
    Mira dah follow awak jugak :)
    Jemput datang ke blog Mira

    http://gadizspectacles.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  43. salam,,,saya datang dari segmen yang sama,..... =)
    Saya dah follow awak....jemput datang dan follow blog saya ye... =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  44. Dari segmen yang sama, datang blogwalking dan followed.
    http://pjiekun.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html
    Salam perkenalan…

    ReplyDelete
  45. salam & hai, saya datang dan follow. feel free to hit me back
    http://sweetmemories4u.blogspot.com/

    ReplyDelete
  46. #319
    assalamualaikum..
    salam ukhuwah fillah...
    syasya datang dari segmen yang sama...
    done follow awak... ^_^

    http://sya-syasweet.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  47. salam ukhwah, done follow ^^,

    join too..

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

    salam perkenalan ^^

    ReplyDelete
  48. All the best :)
    Dari segmen yg sama

    ReplyDelete
  49. salam ukhwah... datang singgah sini dari segmen yg sama.

    ReplyDelete
  50. Salam ukhwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  51. assalamualaikum, saya dari segmen yang sama..:) salam ukhwah dari saya...

    all the best !!!

    Jom blogwalking :)

    http://mutiarasubuh1.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete

Marilah kita komen bersama-sama :)