07/01/2014

Serabut la nak edit



Assalamualaikum

Dah dua hari aku dok edit blog ni. Tanpa menghiraukan hujan, panas, makan, tidor, mandi. Yang makan tu sila jangan percaya ye? Hikhik~ Aku buat blog lain khas untuk edit ja! Dan dah delete pon. So, macam na? Lawoo dokk belog haku niyh? Tak lawa pon. Aku nak buat Tema Grey pulek~.

Ye la. Bila rajin dok blogwalking ni. Nampak blog orang lelawa joow~ Blog aku serabut! Tak cun. Sebenarnya aku edit tak habeh gi ni.  Nuffnang pon tak letak gi. Cbox pon tak boh gi. Nak buat header baru pulak. 

TAPI !!!!!!!!!!!

HTML code aku dah jadi macam ni :


Ada 3 line jo!! dan bila bukak code tu. (Seriously. Bukak tuu~ haha). Mean. Bila tekan no 3 tu jaddi macam ni :

Nampak tak ?!!!!! SERABUT. SANGAT! 

Codes tak serabut / Normal codes :

Teratur je kan???

Kenapa jadi macam tu? Hal ni jadi pon sebab sifat kemalasan tahap Gunung Fuji nun meninggi aku jugak. Mana takyerrr sebab aku malas, aku just copy all the codes yang aku dah edit kat "blog edit" yang dah aku delete tu. Dan paste dekat new tab . Haaa~ macam mana tu? sila lihat image dibawah. keke~

Kat kotak URL tuu.. yang aku dah kotakkan warna merah tu. Kekekeke~ 

Percaya tak yang aku copy semua codes yang maha banyak tu dan paste kat situuu. Nampak tak yang aku malas. Padahal boleh je kot bukak notepad :'((((

I hate my malasness so much! Ni lah akibat malas. So, uallllsssss please please please malas jugak. Kita boleh bermalas-malasan bersama. Lol~ 

BYE! 

6 comments:

  1. rileks kayy :) nak edit blog memangg memerlukan tahap kesabaran yangg sangat tinggi , especially bila kita dah siap edit semua tetiba kita terclose tab tanpa tekan save ! -,-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha~ betul. Rasa macam gelap ja dunia ni.. haha

      Delete
  2. Hahaha.. aku pun prnh jugak buat bgitu wktu aku mau letak banner nuffnang,last2 ,hati sndri yg sakit.. sbb kemalasan copy code ke notepad,maka aku pun men paste ja di url google chrome tu..last2 Hilang ,trus aku pun naik tension.. hehe...

    BTW , follow You.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha~ tahap kemalasan kita sama nampaknya.
      Done follow u back ~

      Delete
  3. Haihh, jangan malas-malas , nanti mak marah . Hihi. biasa lah dek, sekarang cara coding dia dah berbeza. Semakin lama semakin payah . Kiera pun asyik pening dengan coding2 ni semua. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. Tapi tu pon asyik nak edit jeew. Hehe~

      Delete

Marilah kita komen bersama-sama :)