01/02/2014

Iklan 8Share rosak ???!!!

Assalamualaikum

Tadi aku klik-klik la iklan 8Share orang. Haaaa~ baik tak aku, baik tak? keke~ 

TAPI !

Unfortunately , dia naik cenggini pulak : 


Bukannya satu iklan, semua iklan yang aku klik malam ni, jadi camgini. 

Hualohhh~ Dah kenapa?

Dah bankrapsi ka 8Share?

Atau line ternet aku tenat?

Atau.....  apa?

SOB SOB~ 

Korang try klik iklan 8Share aku kat atas tu ^^ , jadi tak cenggini~ keke~

Kalau dah klik , inform kitew kat CBOX, kitew klik balikkk~ huhu




P/S : Esok aku nak try klik iklan 8Share lagi. Kalau jadi camni lagi, memang =,=" .. ISH~! Aku punya collection baru RM6.40. Tak penah lagi Cash Out taw tak?!!! Sedih woi~




6 comments:

  1. kena click here kan?? ini sengaja mengena kan ke? ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh, sob sob~ mana ada mengena. memang betul la

      Delete
  2. Replies
    1. kan???? sob sob~ kenapa agaknyer~

      Delete
  3. Saya pun xdpt buka 8share..nasib baik churp2 berfungsi..maybe untuk sementara jer kut.anyway kita geng baru berjinak2 dngn 8share...^^

    ReplyDelete

Marilah kita komen bersama-sama :)