27/07/2014

Bye Matrik Perthlis. Hai rumah Penang!

Assalamualaikum


Hai korangs. 

Takyah nak korangs sangat kot. Blog kau ni ado reador ko? Hahaha... 

So, basically aku dah balik rumah for cuti raya.. Seminggu habaq hang. Ahahaha.. buat lagu banyak ja cuti aku kans? Bapak arrhh! Norma kehidupan kot cuti raya seminggu. Sekolah pon cuti seminggu ja kan? Sekolah aku dulu seminggu ja. Ok fine. Sekolah hang dua minggu. Untungss la kennn~ Miahahaha... Kena ganti balik pon untungsss la.. Hahaha.. Ok. Matrik kena ganti jugak ke? 

Aku balik ni aku taktaw la nak happy ka dak. Bukan sebab aku tak happy sebab nak balik rumah kesayangan. Dah balik rumah kita. Dah balik raya. Memang la seronok kan... Tapi kepala aku dok pikiaq pasai kerja sekolah matrik yang dok lepak dalam beg aku tu. Adakah aku patut buat atau biar saja ia bersemadi dengan peace di situ? 

" Hang kata nak dapat 4 RATA.. tapi kerja tuto taknak buat. Lab report ke laut. Study pon tak! Lepas tu markah kuiz dapat kosong! Bangga la dapat teloq ayam? Yala.. untung-untung boleh goreng..  Cita-cita ke bintang nak jadi doktor. Kalau pemalas, baik hang pi terjun lombong!  Lepas raya ada UPS woi! Kalau kuiz pon takleh jawab. Agak-agak UPS hang boleh score ka? Takpa takpa. Teruskan malas hang tu. Teruskannnnn! "


Cehhh.... Tanya soklan cambanggang. jawapan dia pon sedapppp la kan... miahahahaha.. 

Ok. Till then. aku nak pi blajaq sat.






Lepas habeh tengok cita korea. Lagi 3 episode gi jaaa... 









Diana.. Diana.... Baloq liat!



1 comment:

  1. Hai awakkkk!!!!!Sye minat sngt baca belog awakk.....hrap awak x berhenti berbeloggg....muahahahaha

    ReplyDelete

Marilah kita komen bersama-sama :)