22/08/2015

Tommy Page - I Break Down

Hi,

I'm currently in sad the sadis mood. So here, the lyrics of Tommy Page - I break down.

It's a nice song and suit my mood.

See ya!





I break down
I break down
I break down, I

I try to go on, I try to be strong
I try to be the one to stand tall
I try to impress you, try to make you think
Nothing can hurt me, I can take it all

When the sky turns gray and the clouds bring thunder
I hold up a shelter for you to hide under
When the rain begins to fall
And my shelter hits the ground then I'm the one

I break down
I break down

They say in this world to make it
You've got to be strong
Day after day gets harder to hold on
But sometimes I get sad
And my smiles turn to frowns, then it's my turn

To break down
I break down

When you reach out and cry to me
I hold on internally
But sometimes I get sad
And my smiles turn to frowns, then I'm the one

When the sky turns gray, clouds bring thunder
I hold up a shelter for you to hide under
For you to hide under

I break down
(I break down)
(I break down)
I break down
(I break down)
Now I'm the one

I break down
I break down
I break down
When the sky turns gray, clouds bring thunder
I hold up a shelter for you to hide under
For you to hide under

I break down
I break down
I break down, I
I break down
I break down
I break



16/06/2015

Peredaran zaman

Assalamualaikum

Untitled

Saat berganti minute berganti jam berganti hari berganti bulan. Tapi masalahnya, dan setahun aku tak update blog ni. Setahun ke? Ntah. Tak sampai kot. Saja nak buat drama sejenak ikan jenahak. Hakhakhak! 

Hal kisahnya, aku dah habeh matrik! Yeahhh~! Aku macam tak percaya yang aku dah habiskan matrikulasi dan saya happy sangat. Bila happy terus keluar saya kan.. huhuhu~  sopan sangat.

Takut. Takut sebenarnya bila dah besar. Aku tak boleh nak pikir yang tahun depan aku dah 20 tahun. Aku dah tua. Well. Bagi aku 18 pon dah tua. Ntah. Mungkin aku tak matang. Tapi bila masuk matrik, minda aku dah keluar sikit dari tempurung. Ehem. Katak sangat.

Bila masuk matrik, kau boleh tengok sapa yang stay bila kau susah senang stress nangis merangkak gelak. Boleh tengok sapa yang get out from your life. Yang dulunya duduk sebelah dalam kelas gi memana pon together, kini bayang pun tiada. Yang mana dulu kau tak tau pon dia wujud, rupanya wujud jugak. Hahaha~! Yang mana dulu tak rapat, rupanya baik jugak. Macam-mcam. Mungkin jugak jumpak cinta sejati. Mana tau kan~ Tapi bukan aku la. Aku dah 19 tahun menduda. Keke~ 

Belum lagi zaman uni kan. Cikgu aku cakap, zaman uni lagi best dari sekolah. Tapi aku tak masuk uni lagi. Kita tulis pasal matrik ajelah dulu yer? haha. Doakanlah aku masuk uni yer? ok. bye yer? Wasalam kirim salam. 


Sayounara. 
Assalamualaikum wbt. 



Saya sayanggggg semua. Sekian . *wink skittt~